سلام دوست من وقت بخیر

راهنمای جامع خرید کیف دانش آموزی

راهنمای جامع خرید کیف دانش آموزی

>

به الآن نگاه نکنید که دانش آموزان گوشی و لپ تاپ دارند و بسیاری از پروژه و تکالیف خود را با استفاده از آن انجام می‌دهند و برای معلمشان ارسال می‌کنند؛ به ویژه در روزهای کرونایی که همه چیز به صورت دورکاری شده است. برای بچه‌های قدیمی همه چیز فرق می‌کرد. آن‌ها مجبور بودند که تمامی کتاب‌های درسی را همراه با دفترشان به مدرسه بروند. از آنجا که حداقل در مدرسه 4 زنگ کلاسی وجود داشت؛ به طور متوسط هر دانش آموز 8 کتاب و دفتر حمل می‌کرد. حالا اگر قرار نبود که کتاب‌های کمک آموزشی هم با خود ببرد. در چنین مواقعی کیف بسیار سنگین می‌شد و حمل آن واقعاً برای یک دانش آموز در حال رشد بسیار مضر بود.

البته در چنین حالتی بیشترین ضرر را کیف متحمل می‌شد. اگر جنس کیف خوب نبود، در همان روزهای اول دسته‌اش پاره می‌شد و به زور تا آخر سال تحصیلی دوام می‌آورند. برای همین خانواده‌ها به دنبال این بودند تا علاوه بر ظاهر به دنبال یک کیف باکیفیت خوب هم باشند. کیفی که چند سال دوام بیاورد. برای کودک ابتدایی تعویض کیف هرسال خیلی مهم است؛ اما پایه تحصیلی که بیشتر شود، کیفیت آن بیشتر اهمیت پیدا خواهد کرد. به هر حال مسئله کیفیت هنوز بیشتر از همه مهم است. کیف برای دانش آموزان ابزار حیاتی است. با اینکه این روزها سبک‌تر از قبل شده است؛ اما باید در هنگام خرید تمامی نکات مهم در هنگام خرید کیف دانش آموزی را هم در نظر بگیرید. این نکاتی است که در ادامه برای شما خواهیم نوشت.
 

نکات خرید کیف دانش آموزی

 
 

اول از همه با خود دو دوتا چهارتا کنید


قبل از اینکه به سراغ خرید کیف برای دانش آموز خود بروید، روی کاغذ دو دوتا چهارتا کنید که اصلاً باید به دنبال چه نوع کیفی بروید.

- قرار است که در کیف چه چیزهایی حمل شود؟ کتاب؟ کاغذ؟ کلاسور؟ همه این‌ها وزن و ابعادی دارند. اگر وزنشان سنگین است، پس باید به دنبال یک نوع باکیفیت باشد. اگر ابعادشان بزرگ است، پس باید به دنبال یک نمونه بزرگ و جادار باشید. خرده ریز مانند مداد و پاک کن چطور؟ برای آن‌ها هم کیف باید فضای اختصاصی داشته باشد. یک نکته خیلی مهم اینکه وزن کیف نباید 10 تا 15 درصد بیشتر از وزن خود دانش آموز باشد.

- مسافت خانه تا منزل چقدر است؟ اگر زیاد است و دانش آموز پیاده می‌رود، پس باید سبکی کیف را هم در نظر بگیرید. همچنین اینکه به خوبی روی دوش قرار بگیرد. نکته مهم اینکه هیچگاه به دنبال کیف دستی برای دانش آموزان نباشید. کوله پشتی بهترین انتخاب است.

- اگر در محیط‌هایی زندگی می‌کنید که بارندگی زیاد است، پس باید به دنبال نمونه‌ای باشید که آب را از خود عبور ندهد. این مسئله از ظاهر بیشتر مهم است. برای اینکه نفوذ باران می‌تواند تمامی کتاب‌ها و وسایل را خراب کند.

حالا به سراغ نکات مهم می‌رویم.
 

کیف چه حجم و اندازه‌ای داشته باشد؟


- در خصوص چگونگی تعیین اندازه کیف، مقاله‌ای را با نام راهنمای کامل تعیین اندازه کیف برای نوشته‌ایم. در آنجا می‌توانید تمامی اطلاعات تکمیلی را مطالعه کنید؛ اما بهتر است که در خصوص کیف دانش آموزشی چند نکته را در نظر بگیرید.

- رشته تحصیلی را در نظر بگیرید. اگر دانش آموز خانه شما در هنرستان درس می‌خواند و رشته‌اش گرافیک است، مسلماً باید ابزارهای زیادی را با خود حمل کند. ابزارهایی که بزرگ هم هستند. برای بعضی از آن‌ها کیف‌های مخصوص وجود دارد؛ اما سعی کنید که حداقل یک کیف حجیم و جادار تهیه کنید.

- کیف نباید پایین‌تر از کمر دانش آموز باشد. در این صورت احتمال برخورد کیف به پاهایش وجود داشته و کنترل راه رفتن را سخت‌تر خواهد کرد.

جنسیت خیلی مهم است. برای دختران باید کیف ظریف و سبک‌تر از پسرها باشد. خیلی بزرگ نخرید.
 

دیگر نکات خرید کیف برای دانش آموز


- هیچگاه کیف بدون جیب نخرید. این جیب‌ها چه در جلو و چه در کنار بهترین مکان برای قرار دادن وسایل کوچک و ریز هستند. محفظه‌ای جدا که می‌توان این ابزارهای کوچک از جمله مداد، پاک کن، جامدادی، بطری آب و غیره در آن قرار داد. به این صورت هم دسترسی‌شان راحت‌تر است و هم اینکه یک فضای مرتب شده خواهید داشت.

- دوخت کیف را با دقت بررسی کنید. کیف باید چند سال دوام بیاورد. کیف‌های خوب بیش از 20 سال هم عمر خواهند کرد. کیف‌هایی که اتصالات آن‌ها با چسب است، کیفیت خوبی ندارند و سریع آسیب می‌بینند.

- در خصوص وزن در بالا نکات اصلی و مهم را اصلی نوشتیم. مهم‌ترین نکته اینکه کیف با مخلفاتش نباید بیش از 15% وزن دانش آموز باشد. مسئله‌ای که برخی نادیده می‌گیرند، وزن خود کیف است. خرید کیف‌های سنگین به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

- در خصوص جنس، خرید کیف با جنس پنبه اصلاً توصیه نمی‌شود؛ برای اینکه هیچ مقاومتی به ویژه در برابر آب ندارد. جنس چرم برای دانش آموزان خوب نیست؛ برای اینکه وزن سنگینی دارد. بهترین جنس، پلاستیکی است. پلاستیکی‌های خوب علاوه بر اینکه سبک هستند، آب را از خود را هم عبور نمی‌دهند. همچنین مقاومت مناسبی در برابر اشیا تیز مانند خودکار و میز دارند. همچنین اینکه قابل در صورت پاره شدن، قابل دوختن هستند. فقط حواستان باشد که به دنبال نمونه‌ای باکیفیت خوب باشید. برای اینکه بعضی جنس‌های پلاستیکی ممکن است باعث ایجاد حساسیت روی بدن شود.

- دسته‌های کیف باید پهن باشد. خرید کیف‌هایی با دسته‌های پارچه‌ای در صورت سنگین بودن محتویات داخل باید ایجاد فشار اضافی روی دوش دانش آموز و مشکلات و درد برای او خواهد شد. علاوه بر اینکه استحکام کمتری هم نسبت به حالت پهن دارند.
بعضی کیف‌ها برای جلب توجه دارای امکانات حرفه‌ای و به‌روزتری هستند؛ برای مثال، بعضی کیف‌ها دارای قسمت پاکت‌های اضافه‌تری هستند. این بخش‌های اضافه در روزهای اول خیلی خوب به نظر می‌رسد؛ اما باید گفت که می‌تواند باعث سنگین‌تر شدن وزن آن شود. هرچه ساده‌تر و محکم‌تر بهتر خواهد بود.

- اگر دانش آموز شما بعد از مدرسه باید از کنار جاده یا خیابان عبور کند، بهتر است که به دنبال نمونه‌ای باشید که حالت شب تاب داشته باشد. به این صورت احتمال تصادف خیلی کمتر خواهد بود. این مسئله برای فصل تابستان و زمستان که هوا سریع تاریک می‌شود، خیلی مهم است.

نکاتی دیگری هم وجود دارد که باید در خرید کیف دانش آموزی در نظر بگیرید؛ اما آنچنان اهمیتی ندارند. کیفیت و متناسب بودن ساختار کیف با بدن دانش آموز بیشتر از همه مهم است. تأثیر یک کیف بی‌کیفیت روی دانش آموز می‌تواند تا سال‌ها با او بماند.
  
 
مطالب مرتبط:

نکات و راهنمای خرید کیف اداری
راهنمای خرید و انتخاب کیف لپ تاپ
 

پیام ها و نظرات