سلام دوست من وقت بخیر

برندهای معروف مودم را بیشتر بشناسید

برندهای معروف مودم را بیشتر بشناسید

>

چه تعداد از برندهای معروف مودم را می‌شناسید؟ اصلاً می‌دانید که مزایا و معایب هر کدام چیست؟ در این مقاله تعدادی از بهترین برندهای پرکاربرد در کشور را برای شما معرفی خواهیم کرد. یکی از نکات خرید مودم، همین مسئله توجه به برند آن است.
 

معرفی انواع برند مودم

 
 

مودم دی لینک


دی لینک یکی از بهترین و برترین برندهای معروف جهان است که توانسته تا الآن در سراسر دنیا طرفداران زیادی را به سمت خود جلب کند. این برند از سال 1986 کار خود را آغاز کرد؛ اما با در ابتدا نام برندش داتکس بود که به دی لینک تغییر کرد. در حقیقت باید گفت که دی لینک در حال حاضر به عنوان یک شرکت چند ملیتی در حوزه تولید و عرضه انواع محصولات و تجهیزات طراحی، ساخت و توسعه شبکه و سیستم‌های بی‌سیم و باسیم است. این شرکت با داشتن نمایندگی در 64 کشور مختلف توانسته برند خود را به عنوان یک تولیدکننده محصولات پیش رو معرفی کند.

از جمله مزایای مودم دی لینک شامل نصب آسان و راحت، پرداخت نکردن هزینه تلفن، اشغال نشدن تلفن در زمان استفاده از اینترنت، استفاده هم‌زمان تلفن و اینترنت  و پشتیبانی از اینترنت پرسرعت است. البته معایبی هم دارد که شامل ممکن نبودن استفاده اشتراک در یک محیط غیر از اشتراکی، گران‌تر بودن تجهیزات اولیه، داشتن سرعت معمولی در انتقال فایل، سرعت متغیر با افت و خیز و ممکن نبودن تغییر خط تلفن به علت وجود تجهیزات شبکه در مخابرات است.

مودم نت گیر (Netgear)


مودم نت گیر یکی از بهترین و محبوب‌ترین برندهای معروف در دنیا هستند که میزان استفاده بالایی دارند. البته در ایران خیلی وجود ندارند و کمی به سختی پیدا می‌شود؛ اما اگر بتوانید پیدا کنید، باید گفت که یک برند خیلی خوب و حرفه‌ای را خریداری کرده‌اید. این شرکت سابقه بیش از 20 ساله در تولید و عرضه محصولات شبکه دارد و خیال هر کسی از این بابت راحت است. از جمله مزایای این برند شامل دسترسی و انتقال سریع داده‌ها، پشتیبانی از 15 کاربر به صورت همزمان، امنیت بالا و داشتن VPN در تنظیمات مودم است. البته معایبی هم دارد که شامل قیمت بالا، نداشتن نمایندگی فروش و نداشتن گارانتی محصولات آن در ایران است.
 

مودم سیسکو لینکسیس (Cisco-Linksys)


برند لینکسیس یکی از برندهای زیرمجموعه سیسکو است. سیسکو یکی از برترین برندهای تولیدکننده لوازم سخت افزاری شبکه هستند و هر کسی در این حوزه فعالیت کند، به خوبی آن را می‌شناسد. سیسکو از برندهایی است که هم برای شرکت‌های مخابراتی و هم برای کاربران خانگی اقدام به تولید مودم می‌کند. از این رو باید گفت که توانسته درصد بیشتری از سهم بازار را به خود اختصاص دهد. مزایای این برند شامل دارای درگاه USB، دو بانده بودن، پشتیبانی از VDSL و استاندارد AC750 و انتقال داده با سرعت بسیار بالا است. از معایب این مدل شامل قیمت بسیار بالا در خرید و نداشتن گارانتی در ایران است.
 

مودم تی پی لینک (TP-Link)


مودم تی پی لینک یکی از محبوب‌ترین برندهای مودم در ایران است که توانسته سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهد. اصلاً باید گفت که مودم TP-Link نیازی به معرفی ندارد. مودمی باکیفیت عالی و قابل اعتماد که به راحتی در همه جا پیدا می‌شود و کاربران در استفاده و تنظیم کردن آن مشکلی ندارند. از مزایای این مدل شامل قیمت ارزان و مناسب، وجود نمایندگی در ایران، پشتیبانی شرکتی محصولات این برند، آنتن دهی عالی و کانفیگ راحت است. از معایب آن شامل نداشتن پورت USB و LAN مدل‌های پایین‌تر، پشتیبانی نکردن در سرعت‌های بالا، عمر کم مودم نسبت به مودم‌ رده بالاتر و تنظیمات ساده است.
 

مودم هوآوی (Huawei)


هوآوی از آن برندهای محبوب است که در ایران بیشتر به دلیل گوشی‌هایش می‌شناسیم؛ اما باید گفت در دیگر حوزه‌ها دستی دارد. هوآوی یکی از برندهای محبوب جهان در حوزه تولید و عرضه لوازم شبکه است. این برند چینی که اتفاقاً در خود چین هم خیلی محبوب است، توانسته با استفاده از ابتکار و تلاش توصیف‌ناپذیر آن‌ها بتواند در این حوزه به خوبی و قوی عمل کند. از مزایای برند هوآوی شامل قیمت ارزان و مناسب، وجود نمایندگی در ایران، پشتیبانی شرکتی محصولات این برند و کانفیگ راحت است. البته معایبی هم دارد که شامل سرعت معمولی در انتقال فایل، عمر کم مودم نسبت به مودم‌ رده بالاتر، سرعت متغیر با افت و خیز و نداشتن امکان تغییر خط تلفن به علت وجود تجهیزات شبکه در مخابرات است.

برندهای مودم متفرقه زیادی وجود دارد؛ اما باید گفت که بیشتر این برندها در کشور پشتیبانی نمی‌شوند و در صورت خرابی باید به فکر خرید یک نمونه دیگر باشید. همچنین کانفیگ کردن آن‌ها هم با دردسر همراه خواهد بود. پس در خرید تجهیزات شبکه به دنبال برندهایی باشید که حداقل خیالتان از کیفیت راحت باشد؛ حتی اگر گارانتی یا نمایندگی نداشته باشد.

مطالب مرتبط:

تفاوت بین مودم و روتر و اکسس پوینت چیست؟

 

پیام ها و نظرات