اندروید 11 چه ویژگیهایی دارد؟
>اندروید 11 چند وقت پیش معرفی شد؛ اما حالا گوگل خبر از عرضه نسخه نهایی داده است. خوبی این نسخه پایانی در این بوده که ویژگی جدیدی از نسخههای بتا به آن اضافه نشده و از این رو میتوان خبر خوبی به حساب آورد. البته اینکه ابزارهای دیجیتال به ویژه تبلت ها بتوانند از این اندروید پشتیبانی کنند، فاصله زیادی وجود دارد. گوگل باید فعالیتهای زیادی در این خصوص انجام دهد. حالا در این مقاله قصد داریم تا ویژگیهای اندروید را برای شما بنویسیم.
ویژگیهای اندروید 11
گوگل پس از چندین ماه آزمایش نسخه بتا، اندروید 11 را برای استفاده عمومی در بازار عرضه کرد. آخرین به روزرسانی این نوع سیستمعامل در ابتدا در دستگاههای Pixel از نسخه Pixel 2 تا 4A با قیمت 350 دلار در دسترس خواهد بود. البته آخرین نسخه بتا اندروید 11 در دستگاههای شیائومی Mi 10 و Mi 110 Pro، One Plus 8 و 8 Pro، Realme X50 Pro، Oppo’s Reno 3، Find X2 و Find X2 Pro وجود دارد. با این حساب بر اساس گفتههای گوگل پیشبینی میشود که در ماههای آینده سازندگان بیشتری اندروید 11 را سیستمعامل گوشیهای خود کنند.
با عرضه اندروید 11، گوگل به دنبال کاربردیتر و آسانتر کردن ویژگیهای سیستمعاملهایش بود؛ برای مثال، حبابهای کوچکی که روی صفحه موبایل شناور هستند، به شما امکان ورود و خروج راحتتر را به چتها خواهد داد؛ همچنین یک قسمت بسیار اختصاصی در بالای سایه اعلانها (نوتیفیکیشن) وجود دارد. علاوه بر این امکان مدیریت مکالمات و از دسترس خارج کردن افراد در هنگام مکالمه به عنوان مزاحم اضافه شده است.
از دیگر ویژگیهای این نوع اندروید، دسترسی سریع به بعضی قابلیتها بیان کرد. اینکه کاربر به راحتی میتواند با فشار فقط یک دکمه به جای باز کردن چندین اپلیکیشن، آنها را باز کند. در نمایش نوتیفیکیشن ها دیگر خبری از آن حالتهای مزاحم نیست. از نظر نمایش برخی ویژگیها هم تغییراتی داشته است. از جمله اینکه پاپ آپ مربوط به کنترل صدای جمع و جورتر شده است. همچنین دیگر محدودیتی برای ضبط ویدئو در حافظه وجود ندارد. تا زمانی که حافظه پر شود، شما میتوانید ویدئو گرفته و آن را در گوشی خود ذخیره کنید. علاوه بر این یک ضبط کننده صفحه داخلی اضافه شده است. این ویژگی مناسب افرادی است که تا با استفاده از یک دکمه اختصاصی بتوانند خیلی راحتتر و سریع از صفحه عکس بگیرند.
امنیت اندروید 11
گوگل با قفل کردن مجوزها، امکان دسترسی اپلیکیشن ها را به دادههای کاربران بسیار سختتر کرده است. برای اینکه این مجوز تائید شود، شما باید به بخش تنظیمات سیستمعامل گوشی بروید. علاوه بر این هرچند وقت یک بار و زمانی که شما از یک برنامه بیش از حد استفاده کنید، باز دوباره در خصوص درخواست مجوز برای استفاده سؤال خواهد کرد. گوگل در اندروید 11 سعی کرده تا محافظتهایی را هم به آن اضافه کند.
مطالب مرتبط:
چگونه از اپلیکیشن گوگل ترنسلیت استفاده کنیم؟
چگونه عکسهای قدیمی خود را با موبایل و کیفیت بالا اسکن کنیم
چگونه استیکرهای خاص در واتس اپ درست کنیم؟
چگونه از به روز بودن ویژگیهای گوشی آیفون خود مطمئن شوید؟