سلام دوست من وقت بخیر

ویژگی‌های تلفن رومیزی برای سالمندان

ویژگی‌های تلفن رومیزی برای سالمندان

>

هرچه سن انسان بیشتر می‌شود، انگار دیگر نمی‌تواند به توانایی‌های گذشته دست پیدا کند. البته در این مورد استثنا هم پیدا می‌شود؛ اما به هر حال این یک واقعیت است. در این بین بعضی کارها اصلاً به چشم نمی‌آیند؛ اما وجود دارند. استفاده از تلفن رومیزی هم به نوعی رابطه مستقیم با سن افراد دارد. هرچه سن بیشتر می‌شود، آسان‌تر بودن کاربری دستگاه بیشتر اهمیت پیدا می‌کند. البته فقط کاربری نیست؛ بلکه دیگر موارد فیزیکی از جمله دکمه‌ها، صفحه نمایش و صدا هم بیشتر از همه مورد توجه قرار می‌گیرد.

در این مقاله قصد داریم تا چند ویژگی مهم در هنگام خرید تلفن رومیزی برای سالمندان بنویسیم. باید قبول کنید که آن‌ها دیگر مانند نسل جدید به دنبال ویژگی‌های حرفه‌ای نیستند. در حقیقت دید حرفه‌ای آن‌ها با افراد جوان‌تر متفاوت است.
 

ویژگی‌های تلفن رومیزی برای سالمندان


اولین مسئله‌ای که باید مورد توجه قرار بگیرد، داشتن دکمه‌های بزرگ است. چشم‌های سالمندان دیگر مانند گذشته نمی‌تواند اعداد ریز را بخواند. در حقیقت سالمندان برای دیدن و مطالعه هر چیزی باید از عینک استفاده کنند. حالا اگر اندازه دکمه‌های تلفن کوچک باشد، احتمال اشتباه گرفتن عدد بیشتر خواهد بود. البته فقط اندازه بزرگ بودن ملاک نیست. باید دکمه فاصله بیشتری از هم داشته باشند. لرزش دست آن‌ها در صورت نزدیک بودن دکمه‌ها می‌تواند احتمال خطا را افزایش دهد.

مورد بعدی صفحه نمایش است. برای سالمندان به هیچ وجه از تلفن بدون صفحه نمایش استفاده نکنید. حتماً باید تلفن صفحه‌ای داشته باشد. البته فقط داشتن آن مهم نیست، بلکه بزرگ بودن اهمیت بیشتری دارد. هدف از بزرگ‌تر بدون صفحه، درشت‌تر شدن اعداد است. همچنین بهتر است که صفحه نور پس زمینه مناسب داشته باشد تا سالمند در هنگام خواندن اعداد دچار مشکل نشود. البته صفحه نمایش باید یک نکته دیگری هم داشته باشد و آن قابلیت چرخش صفحه برای تنظیم دیدن بهتر آن است. در حقیقت به صورتی باشد که صفحه نمایش بتواند بر اساس آرگونومی بدن سالمند تنظیم شود.

مورد بعدی صدای بلند خود گوشی و همچنین اسپیکر است. تلفن باید قابلیت تنظیم صدا را داشته باشد. البته حد صدا باید در بالاترین سطح خود باشد تا سالمند مشکلی در شنیدن نداشته باشد. همچنین توصیه می‌شود که تلفن حتماً به قابلیت نویزگیر مجهز باشد. این قابلیت به سالمندان کمک می‌کند تا صدای آن طرف خط را واضح‌تر بشوند. نکته دیگر اینکه صدای زنگ خود تلفن هم باید بلند باشد. به هر حال سالمندان ممکن است که به خوبی صدای آن را در صورت دور بودن نشنوند؛ به ویژگی آن‌هایی که از سمعک استفاده می‌کنند.

مورد بعدی سبک بودن تلفن است. تلفن به ویژه گوشی نباید سنگین باشد. سنگینی تلفن در دراز مدت می‌تواند باعث خستگی سالمند در نگهداری آن باشد. بعضی مدل‌های حرفه‌ای دارای قابلیت‌هایی هستند که باعث افزایش وزن دستگاه می‌شوند.

مورد آخر کاربری ساده است. یک سالمند به دنبال استفاده از ویژگی فنی پیچیده نیست. آن‌ها بیشتر از تلفن فقط برای تماس و برقراری ارتباط استفاده می‌کنند. بودن یا نبودن بقیه ویژگی‌ها خیلی برایشان اهمیت نخواهد داشت. هرچه ساده‌تر باشد، بهتر است. به این صورت اگر دستشان اشتباهی روی دکمه‌ای رفت، تلفن به مشکلی برنخورد.

اگر بخواهیم که در یک جمله و به طور خلاصه بیان کنیم، تلفن سالمندان باید خیلی ساده باشد. هرچه ساده‌تر باشد، استفاده آن‌ها هم برایشان راحت‌تر خواهد بود.

مطالب مرتبط:

علت نویز و خش خش تلفن بی سیم چیست؟
مواردی که باید قبل از خرید تلفن به آن‌ها دقت کنید
انواع برند تلفن بی سیم را بشناسید
تلفن رومیزی را بهتر و کامل تر بشناسید
 

پیام ها و نظرات