سلام دوست من وقت بخیر

10 روش برای تقویت سیگنال وای فای

10 روش برای تقویت سیگنال وای فای

>


پایین بودن سرعت اینترنت یک طرف، اقداماتی که باید برای بهبود سرعت آن انجام دهید هم طرف دیگر قرار دارد. همیشه وقتی سرعت از حد معمول همیشگی پایین می‌آید، اول از همه به شرکت خدمات دهنده زنگ می‌زنیم. وقتی هم که مشکلی از آن طرف نباشد، شروع به دادوبیداد با کارشناس در خصوص ضعیف بودن خدماتشان می‌کنیم؛ اما گاهی شاید واقعاً مشکل از طرف ما بوده باشد. دستگاه مشکل پیداکرده باشد، کابل کنده شده باشد یا مشکل نرم افزاری در سیستم بوده که روی عملکرد وای فای تأثیر گذاشته باشد. همچنین شاید به دلیل بودن موانع در خانه امکان استفاده از اینترنت در قسمت‌های پشتی هم وجود نداشته باشد.

سؤال این است که چگونه سیگنال وای فای خود را تقویت کنیم. در واقع گاهی کم بودن سرعت به دلیل تقویت نشدن سیگنال وای فای است. مسئله‌ای که اول از همه باید از طرف خود شما بررسی شود. اگر با بررسی و انجام مواردی که در ادامه به آنها اشاره می کنیم مشکل برطرف نشد، آنگاه بهتر است که با شرکت خدمات دهنده تماس بگیرید.

در ادامه قصد داریم تا در خصوص روش‌های تقویت کننده سیگنال وای فای برای شما بنویسیم. اینکه خودتان در قدم اول چه اقداماتی باید انجام دهید.
 

روش‌های تقویت کننده سیگنال وای فای


ارتباط اینترنت سیمی خود را بررسی کنید

قبل از اینکه بخواهیم سیستم و قدرت وای فای خود را مورد نکوهش قرار دهید، مطمئن شوید که ارتباطات کابلی دستگاه برقرار است. اینکه آیا کابل‌های متصل به مودم مانند LAN و تلفن به آن وصل هستند یا خیر. دوم اینکه بررسی کنید اشتباهی سیم تلفن به پریز برق وصل نشده باشد؛ به ویژه اینکه به تازگی خانه یا اتاق خود را مرتب کرده باشید. پس اول از همه به بررسی اتصالات بپردازید. در مواقعی که کابل به هر دلیلی قطع شده باشد، می‌توان از روی روشن یا خاموش بودن چراغ‌ها متوجه شد؛ برای مثال، اگر کابل برق باشد، تمامی چراغ‌ها خاموش هستند یا اگر کابل تلفن باشد، چراغ مربوط به آن خاموش است.

برنامه روتر خود را به روز کنید

قبل از اینکه شروع به اقدامی‌کنید، در ابتدا برنامه روتر خود را به روز کنید. مودم‌ها بعد از چند وقتی برنامه‌شان قدیمی می‌شود. این برنامه داخلی بوده و البته ساختار به روزرسانی برای هرکدام متفاوت است. تعدادی باگ ممکن است که روی عملکرد روتر تأثیر بگذارد که باید به صورت نرم افزاری آن را برطرف کرد. در صورتی که همه چیز یعنی اتصال اینترنت مناسب است، بهتر است که به بررسی به روز بودن برنامه روتر خود بپردازید. بررسی این موضوع برای زمانی که شما از نمونه قدیمی استفاده می‌کنید، بیشتر از همه اهمیت دارد.

مکان مودم را عوض کنید

برخی با مودم همانند یک دستگاه اضافی برخورد می‌کنند. در واقع سعی می‌کنند تا با قرار دادن در گوشه‌های خانه، آن را از دید دیگران دور نگه دارند. البته ناگفته نماند که درخواست نکردن رمز وای فای از طرف مهمانان هم خود یک دلیل دیگر است. به هر حال هر دلیلی که وجود داشته باشد، مودم نباید در گوشه ای از خانه و به اصطلاح نقطه کور قرار بگیرد.

قرار دادن مودم در گوشه‌ها و کنار دیوار و پشت ستون یا انتهای پذیرایی و اتاق باعث می‌شود که دیگر بخش‌های خانه به خوبی سیگنال را دریافت نکنند. یکی از دلایل ضعیف بودن وجود ستون‌ها و دیواره‌هایی است که مانع از انتشار می‌شود. همچنین هیچ‌گاه دستگاه‌های الکترونیکی از جمله گوشی موبایل را کنار مودم قرار ندهید. فرکانس این دستگاه‌ها روی عملکرد مودم تأثیر منفی می‌گذارد. بهترین راه این است که آن را در وسط خانه و به دور از هر دیوار و وسیله های الکترونیکی قرار دهید.

فرکانس دستگاه را بررسی کنید

گاهی با تغییراتی در ساختار فرکانس می‌توانید وای فای مودم خود را تقویت کنید. اول از همه بهتر است که باند رایج را از 2.4 گیگاهرتز به 5 گیگاهرتز تغییر دهید. مقدار 5 گیگاهرتز نه تنها سرعت ارسال و دریافت را بیشتر می‌کند، بلکه باعث تداخل نویزی کمتری هم خواهد شد. یکی از دلایل اصلی تداخل نویزی کمتر، پایین بودن میزان استفاده این میزان فرکانس است.

کانال را تغییر دهید

اگر بیشتر افرادی که در یک محله ساکن هستند، از یک سرویس خدمات اینترنتی استفاده کنند، احتمال یکسان بودن کانال در شروع کار زیاد است. این یکسان بودن باعث تداخل و کاهش سرعت می‌شود. بهترین حالت این است که روتر خود را روی حالت خودکار قرار دهید تا اگر کانال شما با یکی از همسایه‌ها یکسان بود، به دیگری برود. البته باید گفت که تغییر کانال یا هر تغییراتی در ساختار نرم افزاری باید با دقت انجام شود. از طرفی با توجه به متفاوت بودن ساختار مودم‌ها، ممکن است که تفاوت‌هایی در مراحل وجود داشته باشد. اگر با کار با مودم آشنا نیستید، حتماً از شرکت خدمات دهنده خود بخواهید تا این تغییرات را برای شما انجام دهد.

مزاحمت‌های وای فای را از بین ببرید

این مشکل در بیشتر مواقع زمانی به وجود می‌آید که شخص مزاحمی درصدد نفوذ به برنامه وای فای شما باشد. حتی ممکن است که شبکه شما را هم هک کرده و از سیستم شما استفاده کرده باشد. بهترین حالت این است که اینترنت خود را غیرقابل دسترس برای دیگران قرار دهید؛ یعنی در فهرست نت دیگران نمایش داده نمی‌شود. همچنین هرچند وقت یک بار رمز سیستم خود را عوض کنید. فقط دقت کنید که در تعیین رمز جدید از ساختار قبلی استفاده نکنید.

کنترل کیفیت خود را انجام دهید

در بخش تنظیمات بیشتر روترها شما می‌توانید از قابلیت کنترل کیفیت برای اولویت‌دهی به برنامه‌ها استفاده کنید؛ برای مثال، اگر کیفیت برقراری ویدئو برای شما اهمیت دارد، می‌توانید بیشتر حالت باندی را به این اختصاص داده تا برنامه‌های اجرایی دیگر کمتر تداخل ایجاد کنند. با اینکه شاید سرعت دانلود یا بارگذاری یک فایل کمتر شود؛ اما از آنجا که ویدئو برای شما اهمیت دارد، برای همین کیفیت پایینی در برقراری آن مشاهده نخواهید کرد.

آنتن خود را جایگزین کنید

اگر مودم شما از آنتن داخلی استفاده می‌کند، بهتر است که یک آنتن خارجی هم به آن اضافه کنید. اضافه کردن یک آنتن تأثیر بسیار زیادی روی تقویت وای فای مودم شما خواهد داشت. البته این روزها بیشتر مودم‌ها خود دارای آنتن خارجی برای تقویت هستند؛ اما اگر مودم شما قدیمی است یا جای آن را دارد، حتماً یک نمونه خریداری کرده و به آن وصل کنید.

سخت‌افزارهای دستگاه را ارتقا دهید

گاهی همه چیز از نظر نرم افزاری و نبودن موانع مناسب است؛ اما قدیمی بودن سخت‌افزار مودم شما باعث کاهش سرعت می‌شود. مودم‌ها هرچه قدیمی‌تر می‌شوند، مشکلاتشان هم زیادتر خواهد شد. اگر مودم خود را خیلی سال است که خریداری کرده‌اید، در قدم اول بهتر است که برنامه نرم افزاری آن را ارتقا دهید. اگر باز هم با ارتقا برنامه نرم افزاری مشکل هنوز پابرجا بود، تنها راه عوض کردن آن با یک مدل جدید و به روز است.

ضعیف شدن اینترنت همیشه تقصیر شرکت خدمات دهنده اینترنت نیست. گاهی بعضی مشکلات ناخواسته مانند مانع فیزیکی یا مشکلات نرم افزاری باعث کاهش سرعت می‌شود. مواردی که خودتان با بررسی آن‌ها می‌توانید سرعت وای فای خود را بهبود ببخشید.

مطالب مرتبط:

چگونه عکس‌های قدیمی خود را با موبایل و کیفیت بالا اسکن کنیم
اقداماتی که در هنگام قطع شدن صدای لپ تاپ باید انجام دهید
چگونه استیکرهای خاص در واتس اپ درست کنیم؟
 

پیام ها و نظرات