مشخصات | |
وزن تقریبی | 1716 گرم |
ابعاد | 26 سانتی متر |
عیار | 84 |
پشتیبانی |
فروشگاه نقره اهتمام بزرگترین آیینه و شعمدان نقره وظروف نقره و گل و جواهرات نقره می باشد
استخراج نقره از زمان های بسیار قدیم معمول بوده است .
پادشاهان در اروپا بر آن به عنوان یک منبع ثروت ، چشم دوخته بودند.
منابع نقره « اسپانیا » رو به کاهش می رفت و پادشاه آن کشور از کشف امریکا خرسند بود.
سرزمین آمریکا معادن بزرگی از نقره را به او مژده می داد. این معادن در مکزیک و پرو قرار داشتند.
در پرو معادن پوتوزی به مدت ۲۵۰ سال همه ساله معادل ۴ میلیون دلار نقره عاید شاهان اسپانیا می کرد.
روزگاری که سیل طلا در کالیفرنیا به جریان افتاده بود، مردم از دست «خاک سیاهی» که به خاکه ی طلایشان چسبیده بود، خسته شده آن را نفرین می کردند.
ولی بر حسب تصادف فهمیدند که این خاک سیاه همان « سنگ نقره » است.
نقره یک عنصر شیمیایی با علامت Ag است. نقره فلزی نرم، سفیدرنگ، براق و جذاب است که در بین تمام عناصر، بالاترین میزان رسانایی الکتریکی و در بین تمام فلزات بیشترین میزان رسانایی گرمایی را دارد. نقره در طبیعت هم به صورت خالص و هم به صورت آلیاژ طبیعی همراه با طلا و دیگر فلزات و هم در برخی سنگهای معدنی یافت میشود. بیشترین تولید نقره جهان به عنوان جانبی از استخراج مس، نیکل، سرب و روی به دست میآید.
نقره یکی از فلزات گرانبها بهشمار میرود و بیشتر کاربردهای آن نیز ناشی از قابلیتهای آن به عنوان یک فلز گرانبها و همچنین قابلیت رسانایی بالای آن است. در سالهای اخیر بیشترین مصرف نقره به ترتیب در بخش صنعت (به ویژه صنایع الکترونیک) ، ساخت جواهرات و لوازم تزئینی، تولید سکه و مدال، عکاسی و ساخت ظروف و لوازم غذاخوری بودهاست. از دیگر کاربردهای نقره میتوان به ساخت آینه و دوربین، به عنوان کاتالیزور فرایندهای شیمیایی، ملغمه پرکردن دندان و ساخت برخی سازهای موسیقی اشاره کرد. ضمن اینکه سکهها و شمشهای نقره برای سرمایهگذاری و به عنوان پناه امن سرمایه بهکار میروند.
تولید جهانی نقره در سال ۲۰۱۰ بیش از ۲۲ هزار تن بوده که بیشتر از ۵ برابر تولید طلاست. بهای این فلز هم در ماه مارس ۲۰۱۷ بیش از ۱۸ دلار برای هر اونس تروا معادل بیش از ۲ میلیون تومان برای هر کیلوگرم بودهاست که تقریباً یک هفتادم بهای طلاست. در طول یکصد سال اخیر قیمت نقره از یک پانزدهم تا یک صدم قیمت طلا متغیر بودهاست.
مکزیک با ۴۵۰۰ تن بزرگترین تولیدکننده نقره جهان است و پرو و چین با اختلاف کمی پس از آن قرار میگیرند. در سال ۲۰۱۰ استرالیا، شیلی، بولیوی، آمریکا، لهستان، روسیه و آرژانتین به ترتیب در رتبههای چهارم تا دهم تولید نقره قرار دارند